RVS sanitair wasbakken spoelbakken aanrechten

Foamzeepdispenser automatisch RVS 1000ml

14053

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

€ 121,45 (Excl. BTW)
€ 146,95

Snel overzicht

Foamzeepdispenser automatisch RVS 1000 ml, DJF0038ACS

Foamzeepdispenser automatisch RVS 1000ml - artikel 14053

Meer afbeeldingen

  Details

  Uw gasten het comfort van foamzeep laten ervaren, gecombineerd met hygiene en gemak? Lees dan verder.

  Foam heeft altijd iets luxe in zich, zeker als dit wordt gecombineerd met automatisch. De bezoeker hoeft bij deze dispenser alleen de sensor te activeren en krijgt dan een hoopje schuim op de handen. Foam geeft bezoekers het gevoel dat zij veel zeep in handen hebben wat zacht aanvoelt, dit zorgt voor een genietmomentje. Dankzij het RVS materiaal kan deze dispenser wel tegen een stootje en krijgt de uitstraling van de sanitaire ruimte een stoer tintje. Wat hygiene betreft, zit het met deze dispenser wel goed. Dankzij de infra-rood sensor is aanraking met de dispenser niet nodig, wel zo hygienisch. Via het kijkvenster aan de voorzijde kan de vulling gemakkelijk en snel gecontroleerd worden.

  Uw gasten comfort bieden en uw sanitaire ruimte sfeervol inrichten? Vraag dan een offerte aan voor de automatische zeepdispenser van Mediclinics!

  Creeer een stoere en degelijke look, gecombineerd met een luxe tintje. Aanraking met dispenser niet noodzakelijk, extra hygienischLeg uw bezoekers in de watten met foamschuim.

  Extra informatie

  EAN Code8435265853092

  U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: