RVS sanitair wasbakken spoelbakken aanrechten

Foamzeepdispenser automatisch wit 1000ml

14050

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

€ 128,10 (Excl. BTW)
€ 155,00

Snel overzicht

Foamzeepdispenser automatisch RVS wit 1000 ml, DJF0038A

Foamzeepdispenser automatisch wit 1000ml - artikel 14050

Meer afbeeldingen

  Details

  De uitstraling van een sanitaire ruimte zegt vaak wat over het gebouw. Wilt u uw gasten net dat beetje extra geven in de sanitaire ruimte? Kijk dan eens naar deze automatische foamzeepdispenser.

  Foam heeft altijd iets luxe in zich, zeker als dit wordt gecombineerd met automatisch. De bezoeker hoeft bij deze dispenser alleen de sensor te activeren en krijgt dan een hoopje schuim op de handen. Foam geeft bezoekers het gevoel dat zij veel zeep in handen hebben wat zacht aanvoelt. Deze zeepdispenser zal zeker in de smaak vallen bij uw bezoekers die luxe waarderen. Uiteraard is hygiene en gemak voor u van belang. Op het gebied van hygiene zit u helemaal goed met deze dispenser. Dankzij de infra-rood sensor is aanraking met de dispenser niet nodig, wel zo hygienisch. Via het kijkvenster aan de voorzijde kan de vulling gemakkelijk en snel gecontroleerd worden.

  Wilt u het sanitair een luxe uitstraling geven en het gebouw zo extra tot zijn recht laten komen? Vraag dan een offerte aan voor de automatische zeepdispenser van Mediclinics!

  Voorzie uw bezoekers van luxe en gemak. Extra hygienisch, aanraking met dispenser niet noodzakelijkLeg uw bezoekers in de watten met foamschuim.

  Extra informatie

  EAN Code8435265853030

  U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: