RVS sanitair wasbakken spoelbakken aanrechten

Over ons

Wie zijn wij

GEBOO Roestvrijstaal heeft de afgelopen tien jaar een uitstekende reputatie opgebouwd als specialist op het gebied van roestvrij stalen (RVS) relatiegeschenken en Home & Living geschenken. Deze produkten kunnen worden ingezet voor jubilea, openingen, afscheid van medewerkers en als exclusief relatiegeschenk.

 

Ieder jaar bezoeken wij diverse internationale beurzen zoekend naar de nieuwste geschenken waarmee wij ons kunnen onderscheiden. In 2010 hebben wij een uitstekende en betrouwbare partner gevonden die heeft bewezen kwalitatief hoogwaardige rvs producten te leveren, te weten MATO Interprasent GmbH.  Wij zijn dan ook verheugd te melden dat wij per 1 januari 2012 het exclusieve recht hebben verworven deze producten aan te bieden op de Nederlandse markt. Daarnaast hebben wij begin 2018 een eigen lijn geintrocueerd in Europa met hoogstaande frisse en trendy roestvrij staal (RVS) artikelen.

 

GEBOO Roestvrijstaal levert aan bedrijven, groothandel en kerstpakket gerelateerde ondernemingen die zich door middel van een kwaliteit en betrouwbaarheid willen onderscheiden.

 

 

Onze missie

De eerste keuze zijn op het gebied van roestvrij stalen relatiegeschenken en RVS Home & Living accessoires met de beste totaal oplossing door een sterke focus op betrouwbaarheid, kwaliteit en logistieke service. Met ons enthousiasme en onze pro-actieve aanpak willen wij bereiken dat relaties langdurig en op plezierige wijze met ons zaken zullen blijven doen.