RVS sanitair wasbakken spoelbakken aanrechten

RVS Buitendouche Inoxstyle

RVS Buitendouche Inoxstyle

Unieke samenwerking tussen InoxStyle en GEBOO Roestvrijstaal op gebied van RVS Buitendouches!

Efficiëntie en esthetiek in een oplossing. De spiegelgepolijste afwerking van de Inoxstyle douches garandeert totale weerstand tegen kalksteen en weersomstandigheden en biedt tegelijkertijd een vleugje elegantie. Het roestvrij staal wordt handmatig gepolijst door middel van een volledig artisanaal proces dat wordt herhaald in meerdere sequenties om ervoor te zorgen dat al onze producten de beste kwaliteit hebben. Daarom blijven onze producten langer houdbaar zijn dan vergelijkbare producten in de markt en worden ze niet aangetast door kalksteen.

Roestvrij stalen producten, spiegelglans afgewerkt, worden op de markt meestal verchroomd of mechanisch gepolijst. Verchromen wordt gedaan door het oppervlak te bedekken met een chroomlaag, die slecht bestand is tegen slijtage en daarom voorbestemd is om na korte tijd los te laten, waardoor vlekken en doffe plekken achterblijven.
Bij mechanisch polijsten wordt het materiaal over het algemeen slechts een of twee keer bewerkt en wordt uitgevoerd met mechanisch gereedschap zodat u geen garantie heeft op duurzaamheid. Om deze reden worden de producten van Inoxstyle handmatig gepolijst en ondergaat het meerdere bewerkingen, volgens de hoogste normen van nautische kwaliteit. Mooie gladde oppervlakken met zachte en golvende lijnen; onze polijsttechnieken zijn dezelfde als die worden gebruikt in luxe jachten om spiegeloppervlakken te creëren die bestand zijn tegen kalksteenschilfers en oxidatie, typisch voor agressieve omgevingen zoals de zee.

De producten van Inoxstyle staan synoniem voor kwaliteit, elegantie en efficiëntie en staan bekend om hun langdurige duurzaamheid en weerstand tegen barre weersomstandigheden.